Umi Nami

Restorano idėja – supažindinti žmones su modernia japoniška virtuve, kurioje galite atrasti ne tik sushius, bet kur kas daugiau.

Virtuvės šefo – Lauryno Kuprio, ruošiami patiekalai yra ypatingai įdomus, puošnūs bei nuolat stebinantys. Kadangi pats šefas labai mėgsta eksperimentuoti ir visada ieško naujų skonių, restorane galite rasti ir patiekalus gaminamus ant japoniško griliaus „Robata” – jautienos patiekalai yra labai vertinami tarp svečių. Restorano kolektyva jungia bendra meilė maistui, kuria stengiasi perduoti kiekvienam apsilankiusiam svečiui.

Šeimininkai rekomenduoja paragauti

Jautienos šonkaulių mėsa, riebiausios tuno dalies – otoro, kabayaki ungurys

Papildoma informacija

  • Vegetariškas meniu
  • Pristatymas į namus
  • Rengiamos degustacijos

Susiję maršrutai

Skaidrė 149

Miestas iš natų

Plačiau