City Chef Barbecue
BBQ – tai gaminimo būdas naudojant netiesioginę kaitrą (karštą orą ir dūmus), reikalaujantis daug laiko, tikslumo ir žinių, susijusių ne tik su mėsa bet ir su mediena. Mėsą BBQ būdu rūkome 4-8 valandas priklausomai nuo gaminio. Naudojame tik ąžuolą (malkas ir anglis). Tam pasitelkiame geriausią BBQ meistrų komandą.
Šeimininkai rekomenduoja paragauti
BBQ mėsų padėklas su šonkauliais, vištiena, mūsų chorizo dešrelėmis.
Susiję maršrutai
Maršruto trukmė 2val. 30min.
Maršruto atstumas 8 km
Maršruto žingsnių skaičius10600
Vilniaus teatrai
Maršruto trukmė 1val. 30min.
Maršruto atstumas 4 km
Maršruto žingsnių skaičius5500