Meat Steak House
Mūsų restoranas „Meat Steak House“ – rojus mėsos gerbėjams. Mes dirbame ir kuriame vadovaudamiesi šiuo moto: „Kad kas dieną būtų skaniau nei vakar“.
„Meat Steak House“ įkūrėjas yra garsusis virtuvės šefas Liutauras Čeprackas. Jis yra garsios pasaulyje gastronomijos mokyklos „Le Cordon Bleu“ absolventas ir dirbęs Michelin žvaidždutes turinčiuose restoranuose.
„Meat Steak House“ – rojus mėsos gerbėjams. Septyniasdešimties vietų restoranas lankytojams teikia premium klasės brandintą jautieną. „Meat Steak House“ užtikrintos kokybiškos mėsos laikymo sąlygos – įrengta bene didžiausia Baltijos šalyse jautienos brandinimo kamera, esanti restorane.
Brandintos jautienos kepsniai į svečių lėkštes atkeliauja tiesiai nuo grilio, kuriame kiekvieną vakarą liepsnoja tikra ugnis. Restorano meniu gana platus, todėl sau tinkančio maisto ras žuvies gerbėjai ir net vegetarai. Prie puikaus maisto restoranas svečiams siūlo derantį vyną, kurį parenka iš vyno spintos, talpinančios bene 600 butelių degustuoto ir atrinkto vyno.
Šeimininkai rekomenduoja paragauti
Be abejo kepsnius. Jų turime daug rūšių, et jei norite pasirinkti vieną, siūlau Taurus Gold. Urugvajus. Black Angus, +200 dienų maitinta grūdais. Antrekotas Rib-eye 300g.
Kiti populiarūs ir labai mėgiami mūsų svečių patiekalai yra: Wagyu jautienos ypatingasis „MEAT” mėsainis su šoninės džemu, brandintu čederio sūriu bei rukola, MEAT vištienos kepsnys, įdarytas sviestu su trumais. Patiekiamas su troškintomis morkomis, bulvių šimtalapiu ir šviežiais agurkais, Lašiša, kepta ant raudonojo kedro lentelės. Patiekiama su kiodžia burokėliais, glazūruotais medumi ir pagardintais pankolio sėklomis, Aštuonkojis, keptas krosnyje. Patiekiamas su traiškytomis mažomis bulvytėmis ir keptais mažais pomidoriukais, Meksikietiškas brandintos jautienos tartaras su pico de gallo, čipotle pipirais ir kukurūziniais traškučiais, Krevetės, troškintos krosnyje su sviestu. Patiekiamos su šviežiomis salotomis ir duonos skrebučiu.
Papildoma informacija
- Pusryčių meniu
- Dienos pietūs
- Verslo pietūs
- A La Carte meniu