Amandus

Skandinaviškos virtuvės atstovas šefas Deivydas Praspaliauskas, ne kartą išrinktas geriausiu Lietuvos šefu, nuo 2017-ųjų gyvuojančiame restorane „Amandus” subūrė talentingą ir jaunatvišką komandą, kurios pagrindinis tikslas – kurti.
Į bohemiškajame Vilniaus Užupyje esantį restoraną iš viso pasaulio atvykstančius svečius Deivydas ir jo komanda lepina netikėtais skonių deriniais, kurie prabudina jausmus, praturtina kūną, o ypatinga šefo kuriama degustacinių vakarienių atmosfera nepalieka abejingų

„Man svarbu gaminti ne tik skaniai, bet ir įdomiai. „Amandus“ virtuvė yra ta vieta, kurioje pritaikau savo žinias, patirtį, ten kasdien ir dirbu, ir improvizuodamas žaidžiu. „Amandus“ virtuvė – tokia, kokia patinka man, tokia, kuri, tikiu, labiausiai džiugina svečią“, – sako Deivydas Praspaliauskas.

Šeimininkai rekomenduoja išbandyti

Degustacines vakarienes

Papildoma informacija

  • Rengiamos degustacijos
  • Degustacinis meniu gali būti pritaikomas visiems mitybos įpročiams