Ponas Mėsainis
„Ponas Mėsainis“ – tikrų originalių amerikietiškų „smash“ burgerių vieta Vilniuje. Mūsų šūkis skelbia – „Amerikos įkvėpti, gimę Lietuvoje!“
Čia naudojame vienintelę tikrą bulvinę bandelę Lietuvoje, mūsų šalies ūkyje užaugintą aukštos klasės „Wagyu F1” mėsą, „Beyond Meat” paplotėlius, savo pačių marinuotus agurkėlius, vietoje gaminamus padažus.
Verta paminėti ir tai, kad ši vietą taip pat pateko į visos Europos geriausių mėsainių restoranų TOP 50 sąrašą.
Šeimininkai rekomenduoja paragauti
Klientų mylimiausi:
- Klasikinis sūrainis – su unikaliu naminiu padažu;
- Royal Blue Cheese mėsainis – su mėlynojo pelėsiniu sūriu, šoninės džemu ir trumų padažu;
- Broliai trumai – su raclette sūriu, karamelizuotais bei traškiais svogūnais ir trumų padažu.
Papildoma informacija
- Vegetariškas meniu
- Dienos pietūs
- Tikrų amerikietiškų „smash” burgerių vieta, kur taip pat galima paragauti ir vegetariškai gaminamų alternatyvų
- Taip pat galima įsigyti bulvyčių, coleslaw salotų, gaiviųjų gėrimų