NO CHEF

NO CHEF – tai maisto gamybos filosofija. Neišrandant nieko naujo, norisi pagaminti patiekalus taip, kaip tai daro Viduržemio jūros regione.

Kuo autentiškiau, kuo paprasčiau ir iš kuo geresnių produktų. Ne veltui naudojame tiktai savo atsirinktą koroneiki alyvuogių aliejų iš Graikijos.

Viską kepame itališko sviesto riebaluose, aperolius darome su nuostabia ispaniška cava ir patys kepame savo arabišką plokščią duonelę… Daug skonių, daug visko, bet mums svarbiausia, kad Jūs jaustumėtės lyg per atostogas Kretoje.

Šeimininkai rekomenduoja paragauti

Žuvies arba mėsos stalą.

Papildoma informacija

  • Degustacinis viduržemio jūros meniu
  • Galima įsigyti ekologiškų produktų, graikiško alyvuogių aliejaus, namų gamybos humuso