Lapė Kepė

Prekės ženklą „Lapė kepė“ sukūrusi įmonė UAB „Rixa“ jau daugiau kaip 20 metų Alytaus mieste dirbanti šeimos kepyklėlė, Vilniuje įkūrusi „Lapė kepė“ šimtalapių namus.

Šimtalapis – tai autentiškas unikalus rankų darbo kepinys, kurio gaminimas reikalauja ypatingo kruopštumo ir meilės. Šimtalapiai kepami tam, kad sušildytų skrandį. Dirbama tam, kad žmonės suartėtų. Šie pyragai yra puiki alternatyva įprastiems šventiniams tortams ar dovanoms artimiesiems. Kiekvienas lapės pyragas yra kuriamas su meile – jis minkomas, formuojamas ir pakuojamas tik rankomis. Dėl rankų darbo kiekvienas šimtalapis yra minkštas, kvapnus ir individualus. Dviejų vienodų šimtalapių nebūna. Lapės kepami šimtalapiai nuo kitų gamintojų kepamų panašių gaminių skiriasi savo sudėtinėmis dalimis: juose natūralus sviestas nekeičiamas margarinu ar kitais riebalais, kurie sugadina skonį. Nenaudojama jokių pakaitalų. Renkamasi tik kruopščiai atrinkti, aukštos kokybės ir būtinai švieži produktai. Gaminama pagal autentišką totorių receptą. Yra galimybė įsigyti ūkininkų produkcijos (daržovių, vaisių, mėsos ar kitų gaminių), gourmet produkcijos, ekologiškų produktų, medaus desertų, natūralaus raugo duonos.

Šeimininkai rekomenduoja paragauti:

Šimtalapio su varške. Tai – Lapės pasididžiavimas. Ypatingas gaminys su puriu, lengvos tekstūros varškės įdaru ir karameliniu pagrindu. Populiariausias Lapės gaminys!

Papildoma informacija:

  • Vegetariškas meniu
  • Vaikiškas meniu
  • Rengiamos degustacijos
  • Priimami individualūs užsakymai