„Fabrikėlis“

Fabrikėlis – restoranas bei kūrybinės maisto dirbtuvės, atsiradusios iš didelės aistros vietiniam produktui, kurį pažinti mums padeda Lietuvos ūkiai.

Dėka jų, mes esame ramūs, jog Fabrikėlį kiekvieną dieną pasiekia tik švieži produktai, kurie šefui Ovidijui suteikia laimę kurti ir stebinti svečius.

Kuriant restorano erdvę vadovavomės keliais principais, vieni jų natūralumas ir dėmesys detalėms. Jas sukurti mums padeda draugai – jaunieji menininkai. Fabrikėlio antrojo aukšto erdvė sukurta Jūsų išskirtinėms asmeninėms šventėms. Meniu sukurtas dalintis, organizuojame degustacines vakarienes, taip pat galime pasiūlyti maisto-vyno derinius.

Mes norime, kad maistą pamiltumėte iš naujo: atrastumėte lietuviškus produktus, sužinotumėte jų vertę, prisimintumėte senus skonių derinius, kuriuos mes pateikiame naujai.