700+1 Vilnius. Miesto tyrinėjimo gidas. • Neakivaizdinis Vilnius

700+1 Vilnius. Miesto tyrinėjimo gidas.

Kur Vilniuje galima miegoti debesyje? O kur paragauti karalienės Barboros mėgstamiausių varškėtukų? Kaip aptikti miesto džiungles arba rekordiškai didelį jautį, net didesnį už esantį Niujorke? ,,Neakivaizdinio Vilniaus” komanda atnaujino miesto tyrinėjimo gidą ,,700+1 Vilnius” ir papildė jį karštomis naujienomis bei nuotraukomis.

Šio specialaus leidinio koncepcija liko ta pati. Jame sutalpintos gražiausios sostinės vietos, instagramiškiausi taškai, žaliausios erdvės, skaniausios rekomendacijos ir kitos išskirtinės istorijos. Naujos temos – laiko dantų žymės Vilniaus senamiestyje, sostinė kaip kurortas ir vėlyvųjų pusryčių tradicija.

Leidinio išskirtinumas – skaičių magija. Puslapiuose susluoksniuota 701 – tiek, kiek Vilniui metų, – patraukliausia patirtis, akimirka ir istorija. Antrąjį leidinį su pirmuoju sieja ir dizainas. Norint pažadinti sostinės tyrinėtojo geną, nuotraukose uždengti tam tikri miesto akcentai bei detalės, kad juos norėtųsi išvysti pačiam ir sudėlioti miesto pažinimo dėlionę.

Leiskis su šiuo gidu į turiningą miesto pažinimo kelionę po Senamiesčio kiemelius, kvartalus bei atgimstančius rajonus, miestą miške, architektūros, kultūros ir meno labirintus, šeimų su vaikais pasaulį,  gurmaniškas stoteles bei netikėtą Vilnių!

Miesto tyrinėjimo gidą PDF formatu galima rasti  čia.