Druska Miltai Vanduo (Geležinkelio g.)

Atgimstančiame Stoties rajone, priešais traukinių bėgius įsikūrusi kepykla „Druska Miltai Vanduo“ siūlo išskirtinius, kol kas niekur kitur Lietuvoje nekepamus duonos ir konditerijos gaminius.

Kepykla ypač didžiuojasi savo rankų darbo bemiele sourdough duona, kuri kepama naudojant vos tris ingredientus: druską, miltus ir natūralų raugą. Didelę dalį sunkaus darbo kepant šią išskirtinę duoną atlieka natūraliai rauge atsirandančios laktobakterijos, kurios kepalui suteikia unikalų, kitose duonose neaptinkamą skonį. Kepykloje naudojami tik aukščiausios rūšies ingredientai – jokių nereikalingų chemikalų, kildiklių ir standiklių. Visa produkcija ruošiama ir kepama su meile ir rankų šiluma.

Šeimininkai rekomenduoja:

Tarp populiariausių kepinių – jau kultinėmis Vilniuje tapusios cinamoninės bandelės, šokoladinis braunis bei portugališki pyragėliai „Pasteis de nata“.

Papildoma informacija:

  • Veganiškas meniu
  • Vaikiškas meniu
  • Pusryčių meniu
  • Yra galimybė įsigyti gourmet produkcijos

Susiję maršrutai

Skaidrė 115

Poetinės Vilniaus plytos

Plačiau